Menu & Search

De eerste zoen

Aan de bar bestelt hij een blad bier voor zijn kornuiten en een refill voor mij. Ik nestel me met mijn rug naar de bar naast hem, laat mijn ellenbogen op het donkergroene leder rusten en haak de tien centimeter hoge hak van mijn zwarte, lakleren pump over de koperen voetenbalk onderaan de bar. In deze houding steken mijn borsten pront naar voren. Ik neem een slokje van mijn favoriete drankje en glij subtiel met mijn tong langs mijn volle, Chanelrood gestifte lippen.

Hij vouwt zijn gespierde linkerarm om mijn slanke taille en haalt me langzaam naar zich toe. Op het ritme van zijn ademhaling voel ik zijn borstkas tegen mijn boezem drukken. Zijn broeierige lichaamswarmte voelt meer dan aangenaam op mijn huid. Met zijn rechterhand strijkt hij een loshangende haarlok uit mijn gezicht.

Zijn vingertoppen glijden zachtjes over mijn wang en hals als hij zich steeds dichter naar mijn gelaat buigt. Zachtjes raken zijn lippen de mijne. Onze monden openen zich capitulerend voor elkaar zodat onze begerige tongen elkaar lustig kunnen ontdekken. Ik voel niet meer dat mijn voeten de grond raken en zweef van geluk. ‘Wat smaak je lekker’, fluistert Raoul opgewonden in mijn oor als we elkaar, na wat uren lijkt te duren, even loslaten. Dartel flap ik eruit, terwijl ik hem met grote ogen aankijk:

‘Je mag nog wel een keer proeven’.

 

Related article
Thuiskomen

Thuiskomen

Samen drinken we Chardonnay en filosoferen en reminisceren erop los.…

Eenzaam

Eenzaam

‘In de stiltes wordt het meest gezegd. De stilte maakt…

Dat IS hem

Dat IS hem

‘De band is al begonnen’, roep ik opgetogen terwijl ik…

Type your search keyword, and press enter to search