Menu & Search

Magie

Dromerig dribbel ik achter mijn opdrachtgeefster aan. We bevinden ons achter de schermen bij één van de mooiste schouwburgen van Nederland. Wat hou ik van deze wereld. Een wereld van illusie, creatie, vermomming, expressie en introspectie. Ze weet precies waar ze moet zijn en heeft dit terrein waarschijnlijk al tot vervelens toe gekruist. Ik kijk echter mijn ogen uit en moet moeite doen haar vastberaden tred bij te benen.

Grande Dame

De Grande Dame is vormgegeven in Lodewijk XVI stijl. De zaal is adembenemend mooi en de details zijn vakkundig met zorg en liefde aangebracht. Als ik mijn ogen sluit hoor ik gezoem, het geroezemoes van de opgewonden gasten. Ik voel de spanning van de artiest op het podium. Hoeveel mensen hebben hier hun kunsten en emoties gedeeld? Hun ziel en hart gegeven voor applaus, hopelijk een staande ovatie. Hoeveel mensen hebben hier tranen van ontroering of het lachen gelaten? Hoeveel mensen hebben hier in al die jaren ontzettend genoten samen?

Harmonie

Die sfeer, dat gevoel, die verwondering, interactie en harmonie wil ik terug zien in de ruimtes. Helaas hebben in de loop der jaren verschillende mensen hun eigen plasje over de inrichting gedaan. Waardoor de balans en de verbinding nu soms ontbreekt. Als interieur-creatief sta je niet in dienst van je eigen ego maar van een gebouw en haar functie en beleving.

Kracht van creëren

Wanneer je beseft dat er krachten en energieën zijn, zoveel groter dan wijzelf, voel je de magie waarvan je onderdeel bent. Dat is de kracht achter creëren. De kracht van verbinding. De sleutel naar balans.

Magisch!

Related article
Excellent Buitenleven Special

Excellent Buitenleven Special

Ons leven is vol en druk geworden doordat we dagelijks…

Pillows Charme Hotel Château De Raay, een oase van rust in Limburg

Pillows Charme Hotel Château De Raay, een oase van rust in Limburg

Dit charmante 13de-eeuws kasteelhotel, gelegen op een royaal landgoed in…

Gemak en comfort in combinatie met esthetiek en trends

Gemak en comfort in combinatie met esthetiek en trends

Als je aan iets de huidige Zeitgeist en het collectief…

Type your search keyword, and press enter to search